Servicemeddelelse

Vi har her i bestyrelsen modtaget en henvendelse fra Jonas Henriksen, Formand for Gørlev og omegns Lokalråd som har bedt os om informere om nedenstående. Opmærksomheden henledes på, at der er en betydelig besparelse, hvis man tilmelder sig inden 30. april.

FIBERNET I SOMMERHUSET

Et af de første projekter Gørlev og omegns Lokalråd har sat i gang, er at forsøge at skaffe tilslutning til fibernet i sommerhusområderne. Vi hører fra lokale ejendomsmæglere, at en af de ting som moderne købere vægter højt, er en god internetforbindelse. Det er formentlig en af grundene til, at vi ser så mange sommerhuse til salg i netop dit område. Derfor er vi gået i gang med dette projekt.

Her er lidt om projektet i punktform:

  • Vi har indgået aftale med Fibia om etablering af fibernet
  • Der kræves en tilslutning på 40-60%
  • Tilmelder man sig inden 30. april koster tilslutning kun 495,- pr husstand – herefter 1.995,-
  • Ved tilmelding binder husstanden sig til 6 måneders abonnement á 199,- pr måned (50/50 mbit fibernet)
  • Fritidshuse har mulighed for hvilende abonnement i perioder, hvor de ikke opholder sig i sommerhuset. Det koster 49,- pr mdr.

Jeg har personligt været ude i dit område og talt med 20-30 beboere. Det var for at teste om de kunne se fordelene i etablering af fibernet. Min test viser, at ikke alle (specielt de ældre) kan se fornuften i at bruge 1.689,- (etablering + bindingsperiode) for at få indlagt fibernet. De havde måske ikke behovet for hurtig internet og stod ikke overfor at skulle sælge. Så de kunne ikke personligt bruge det til noget. Til dem forsøgte jeg at forklare følgende:

  • Hvis du en dag skal sælge dit hus bliver det lettere
  • Ved at tilslutte sig fibernet hjælper du ikke kun dig selv, men også din nabo og genbo
  • Ved at tilslutte sig fibernet hjælper du med at opgradere hele området
  • Hvis for få tilmelder sig er der ingen der får fibernet

TILMELDING
På nedenstående tilmeldingsside står der en masse om priser på internet, tv mv. Her bør I kunne få et fuldstændigt overblik. Det er vigtigt, at folk tilmelder sig på denne side. http://fibia.dk/jammerlandbugt

HVAD KAN DU GØRE?
Hvis du synes om ideen med at opgradere området med fibernet, så håber jeg du vil hjælpe mig med at få budskabet bredt ud til så meget som muligt. Hvis det skal lykkedes er vi nødt til at få folk til at tilmelde sig. På dette link (https://goo.gl/MQlihR) finder du små sedler til uddeling, der kort forklarer hvad projektet går ud på. På sedlerne står mit navn, telefonnummer og e-mail adresse, som folk er velkommen til at benytte, hvis de har spørgsmål. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle være i tvivl om noget.

Håber du vil samarbejde om at få dette projekt til at lykkes.

Jonas Henriksen

Formand for Gørlev og omegns Lokalråd
formand@lokalraadet.dk  |  (+45) 30 64 37 90

Messenger: m.me/lokalraadet4281  |  www.lokalraadet.dk